<<  Július 2016  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Get Adobe Flash player

virag

virag

Partnereink

MédiapartnereinkEMAIL Nyomtatás COM_EVENTLIST_EXPORT_ICS

Románia Kupa-Felnőtt Jégkorongbajnokság

Esemeny 

Románia Kupa-Felnőtt Jégkorongbajnokság
Cim:
Románia Kupa-Felnőtt Jégkorongbajnokság
Mikor:
12.17 - 12.20 
Hol:
Gyergyószentmiklósi Műjégpálya - Gyergyószentmiklós
Kategoria:
Sportesemény

Leiras

DECEMBER 17.-20.,CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP


"Csütörtökön elkezdődik Gyergyószentmiklóson a 2015-2016-os jégkorong Románia-kupa küzdelemsorozata. Négy nap alatt nyolc mérkőzést láthat majd a közönség, és ebből hat valóban izgalmasnak ígérkezik, míg vasárnap valaki magasba emeli a trófeát."

Jótékony macidobálás!(A vasárnapi Gálán)
Dobj egy macit vagy egy csokit! - szól a Progym felhívása. A nézőket arra kérik, a Románia-kupa vasárnapi döntőjére vigyenek magukkal plüssjátékokat vagy csokoládét, amit az első gólnál a jégre dobálnak, ezeket Gyergyószentmiklós és környékének nehéz sorsban élő gyermekei kapják meg karácsonyi ajándékként.
A macidobálás attól függetlenül történik, hogy ki játsza a döntőt, vagy ki lövi az első gólt.
Jegyek
Gyergyószentmiklóson öt ponton, a jégpályán, Fény Tv, a Gyergyó Tv, és a Gyergyói Hírlap ügyfélszolgálatán, valamint a Kobezol főtéri irodájában is kaphatók jegyek A csoportmeccseken egy mérkőzésre felnőtteknek 10 lej, 18 év alattiaknak és nyugdíjasoknak 7 lej a belépő. A bronzmeccsre és a kupadöntőre 15, illetve 10 lejes jegyeket árusítanak. A nyolc meccsre érvényes bérlet 50 lejbe kerül. 14 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.

Venue

Gyergyószentmiklósi Műjégpálya
Venue:
Gyergyószentmiklósi Műjégpálya   -   Honlap
Utca:
Stadion utca 11 szám
ZIP:
535500
Varos:
Gyergyószentmiklós

Leiras

A gyergyószentmiklósi Műjégpálya 1977-1982 között épült különleges fa tetőszerkezetű műjégpálya. A gyergyószentmiklósi Progym jégkorongcsapat otthona.

Get Adobe Flash player

vonal

Következő napok eseményei

Szent Miklós Napok
From 2016.11.04 Until 2015.12.07
Falunap, városnap Szent Miklós Napok

Helyi hírek


Read more...

2016. június 16., csütörtök

16:00 Játékos könyvbemutató és szakmai beszélgetés a népi játékokról

Előadók, szerzők: Benkő Éva és Prezsmer Boglárka

Helyszín: Művelődési Ház Karancsi Sándor terme

18:00 Mesetáncház Benkő Évával és a Folker együttessel

Helyszín:...

Read more...

A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ, köszönhetően a partnerek segítségének ötödik alkalommal szervezi meg a családi sportnapokat.

A programok nem, a játékszabályok változtak! Családok, 4–8 fős baráti társaságok jelentkezését várjuk, a feladat egyszerű: próbáljatok ki minél...

Read more...
Szent István király ereklyéinek felmagasztalása emléknapján a Szent István-templom búcsújára gyűltek össze a gyergyószentmiklósi hívek. A vasárnapi ceremónia keretében a mostanra elkészült Eucharisztia oltárát, az Igeoltárt, a keresztelő kutat és a húsvéti gyertyatartót is megáldotta...
Read more...

Lehullt a lepel vasárnap, Szent István-szoborral gazdagodott Gyergyószentmiklós. Ennek a ténynek számos üzenete van – hangzott el a tömegek jelenlétében tartott szoboravatáson.

„Mindig kell egy vezérfonal, ami fényt ad a sötétben" – idézte Kós Károly szavait...

Read more...

A közösségépítést tartja egyik legfontosabb céljának a gyergyó­szentmiklósi örménység, ehhez pedig elsősorban a közösségi ház használatára van szükség – állítja Kulcsár László, a Gyergyószentmiklósi Örmény Ka­tolikus Egyesület elnöke. Hargita Megye Tanácsa tavaly két ízben is...

Read more...