<<  Május 2016  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Get Adobe Flash player

virag

virag

Partnereink

MédiapartnereinkEMAIL Nyomtatás COM_EVENTLIST_EXPORT_ICS

Románia Kupa-Felnőtt Jégkorongbajnokság

Esemeny 

Románia Kupa-Felnőtt Jégkorongbajnokság
Cim:
Románia Kupa-Felnőtt Jégkorongbajnokság
Mikor:
12.17 - 12.20 
Hol:
Gyergyószentmiklósi Műjégpálya - Gyergyószentmiklós
Kategoria:
Sportesemény

Leiras

DECEMBER 17.-20.,CSÜTÖRTÖK-VASÁRNAP


"Csütörtökön elkezdődik Gyergyószentmiklóson a 2015-2016-os jégkorong Románia-kupa küzdelemsorozata. Négy nap alatt nyolc mérkőzést láthat majd a közönség, és ebből hat valóban izgalmasnak ígérkezik, míg vasárnap valaki magasba emeli a trófeát."

Jótékony macidobálás!(A vasárnapi Gálán)
Dobj egy macit vagy egy csokit! - szól a Progym felhívása. A nézőket arra kérik, a Románia-kupa vasárnapi döntőjére vigyenek magukkal plüssjátékokat vagy csokoládét, amit az első gólnál a jégre dobálnak, ezeket Gyergyószentmiklós és környékének nehéz sorsban élő gyermekei kapják meg karácsonyi ajándékként.
A macidobálás attól függetlenül történik, hogy ki játsza a döntőt, vagy ki lövi az első gólt.
Jegyek
Gyergyószentmiklóson öt ponton, a jégpályán, Fény Tv, a Gyergyó Tv, és a Gyergyói Hírlap ügyfélszolgálatán, valamint a Kobezol főtéri irodájában is kaphatók jegyek A csoportmeccseken egy mérkőzésre felnőtteknek 10 lej, 18 év alattiaknak és nyugdíjasoknak 7 lej a belépő. A bronzmeccsre és a kupadöntőre 15, illetve 10 lejes jegyeket árusítanak. A nyolc meccsre érvényes bérlet 50 lejbe kerül. 14 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.

Venue

Gyergyószentmiklósi Műjégpálya
Venue:
Gyergyószentmiklósi Műjégpálya   -   Honlap
Utca:
Stadion utca 11 szám
ZIP:
535500
Varos:
Gyergyószentmiklós

Leiras

A gyergyószentmiklósi Műjégpálya 1977-1982 között épült különleges fa tetőszerkezetű műjégpálya. A gyergyószentmiklósi Progym jégkorongcsapat otthona.

Get Adobe Flash player

vonal

Következő napok eseményei

Szent Miklós Napok
From 2016.11.04 Until 2015.12.07
Falunap, városnap Szent Miklós Napok

Helyi hírek


Egy gyergyószentmiklósi focista, Gáll Ervin feleségének szervez gyűjtést a Jövő FC csapata.
Az említett személynél agydaganatot diagnosztizáltak. Kérik, aki tud, segítsen.
A sugárkezelés elkezdődött. Úgy néz ki, sor kerülhetet egy műtétre is, amelyet egy marosvásárhelyi professzor...
Read more...

A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ 2016. május 30-án, hétfőn szervezi meg a hagyományos Gyermeknapi Versmondók Találkozóját.

A találkozóra közép- és nagycsoportos gyerekeket várunk a Gyergyói-medencéből, csoportonként legtöbb két gyereket. Az idei gyermeknap témája a medve,...

Read more...

A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ 2016. május 30-án, hétfőn szervezi a hagyományos Gyermeknapi Versmondók Találkozóját.

A találkozóra az előkészítő és I–IV osztályos gyerekeket várunk a Gyergyói-medencéből, osztályonként legtöbb két gyereket.

Az idei gyermeknap témája a...

Read more...
A Hóvirág Néptáncegyüttes utánpótlás csoportjainak május 28-i előadását követően, este nyolc órától táncházba várjuk az érdeklődőket a gyergyószentmiklósi művelődési ház stúdiótermébe. Zenél az Üver zenekar, házigazda Rigmányi Lajos.
A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk!

Forrás

Read more...

Az édesanyák ünneplésére, tiszteletére szervezett immár második alkalommal kreatív vetélkedőt a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács (GYTIT). A szervezők hangsúlyozták, hogy semmiképp sem a versengés volt az elsődleges szempontja az online meghirdetett játéknak, ezért...

Read more...

2016 április 23-án Tekerőpatakról útnak indultunk egy vidám kis csapattal Brassó megyébe. Úti célunk a Brassótól 30 kilométerre fekvő Törcsvár-i Kastély volt, mely ma múzeumként működik.

A sok turistával együtt végigjártuk a kastély folyosóit, betekinthettünk a...

Read more...